Vaderdag cadeau knutselen: de leukste ideeën en voorbeelden!

Vaderdag cadeau knutselen

Dé dag in het jaar dag de papa’s meer dan op andere dagen in het zonnetje worden gezet: vaderdag! Hoogste tijd voor het vaderdag cadeau knutselen. Maar wat dan? In deze blog hebben we de leukste ideeën voor je op een rij gezet. Of eigenlijk moeten we zeggen op ons Pinterest bord waar je gelijk de voorbeelden erbij ziet:

Knutselen vaderdag

Dit jaar valt vaderdag op zondag 20 juni 2021. Nu ik deze blog schrijf betekent dat dus dat je nog een maand de tijd hebt om te knutselen voor vaderdag. Genoeg tijd dus 😉 Als we aan knutselen voor vaderdag denken, dan denken we al snel aan de wc-rol pennenbakjes voor op het bureau, maar die zijn niet meer origineel. Een stropdas knutselen is al een stuk leuker (ook al weten we dat die niet naar kantoor gedragen gaat worden 😉), het is toch leuk. Wil je een stropdas voor vaderdag knutselen, dan hebben we een paar ideeën voor je:

  1. Een stropdas bestempelen met verf
  2. Een stropdas vouwen als kaart
  3. Een stropdas aan een elastiekje

Op Pinterest zie je deze voorbeeldjes voorgedaan en uitgebeeld:

We blijven ons Pinterest Vaderdag-bord aanvullen, dus volg ons zodat je niets mist en meer leuke vaderdag cadeau knutsel ideeën ziet.

Knutselen vaderdag peuters: wat knutsel je met je peuter voor vaderdag?

De voorbeelden van hierboven kan je ook met je peuter maken, maar dan met vingerverf. Want het is super leuk om lekker te kliederen met vingerverf, want dat kan je toch lekker makkelijk met lauw water afwassen en de boel schoonmaken. De stropdassen komen er dan iets minder strak uit te zien, maar he, dat maakt toch niemand uit als het een uniek knutselwerk van zoon of dochter is! 😊

De natuurlijke vingerverf van ökoNORM kunnen we je aanraden en bestel je gemakkelijk, veilig en snel via onze webshop.

Succes en veel plezier met een vaderdag cadeau knutselen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.speelgoedwinkeldaantje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 70 reviews.
Scroll naar boven