Top 10 Bestsellers in onze webshop

10 bestsellers uit de webshop

In de Daantje webshop vind je meer dan 300 artikelen. Meer dan 300 items voor kinderen om mee te spelen, te leren lopen, te knuffelen, te knutselen en ga zo maar door. Allemaal producten die duurzaam zijn én goed zijn voor de ontwikkeling van verschillende vaardigheden van het kind.

De favorieten van onze klanten zetten we op een rij in deze top 10 bestsellers van Daantje.

Een lijstje omdat we van lijstje houden én omdat we inmiddels weten dat onze klanten en websitebezoekers ook dol zijn op onze lijstjes met cadeau- en speelgoed tips. Dit keer dus een lijstje met de meest verkochte producten van dit jaar. Terwijl het jaar nog niet eens voorbij is. Met dit lijstje hopen we je wel net wat meer inzicht te geven in wat leuke cadeau’s voor jouw kind in de Sinterklaasperiode of voor de verjaardag kunnen zijn.

Top 10 – duurzaam speelgoed voor kinderen van 0 tot 4 jaar

We bouwen de spanning op en beginnen onderaan de top.

Hoe leuk is deze loop/duwwagen voor kinderen vanaf zo’n 18 maanden? In verschillende varianten te krijgen zoals het schaap, maar ook in konijn en tijger. Kinderen hebben met deze rubberhouten loop/duwwagen net wat meer houvast waardoor ze hun stappen steviger kunnen zetten en hun balans sneller vinden. Een mooi cadeau voor een eerste verjaardag.

 

Een zachte rammelaar van stof die door de opening goed vast te pakken is. Deze rammelaar komt uit de Green Collection van Sigikid, wat betekent dat biokatoen is gebruikt voor dit schaapje. Klanten gaven dit duurzame, lieve cadeautje aan collega’s en vrienden die net ouders waren geworden.

 

Ken je ‘m nog van vroeger? Het houten hobbelpaard. Inmiddels is deze houten topper van Vilac uitverkocht, maar wat een gaaf cadeau bij de geboorte of de 1e verjaardag is dit zeg! Stevig én veilig om mee te spelen door de beugel die erop zit. De kans om achterover te kukelen is er dus niet.

 

Dit loopfietsje is net als de loop/duwwagen van het merk I’m Toy en gemaakt van Rubberhout. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en ideaal voor extra balans en houvast. Heen-en-weer racen door de woonkamer op deze stoere tijger loopfiets is een grote hobby van kleintjes die deze loopfiets hebben gekregen toen ze waren geboren of bij hun eerste verjaardag.

 

Hoe fijn, je kindje vanaf 18 maanden kan leuk met deze houten blokjes spelen waar rammeltjes en geluidjes in zitten. Geen oorverdovende geluiden, maar een zacht rammeltje wat fijn is voor ieders oren. Deze set is er in een savanne variant met o.a. een krokodil en giraf op de blokken geschilderd, maar ook in een boerderij-variant. Ook die staat in de top-10 van meest verkochte producten. Super leuk speelgoed dus als het aan onze klanten ligt!

 

De make up set van Plan Toys is ook geliefd bij onze klanten en dan speciaal als cadeau voor drie jarige meisjes die van lekker tutten houden en vrij spel. Met deze make up set is de toilettas van mama veilig en kan er lekker getut worden.

 

Het voel en vind spel is van hout gemaakt en de kaartjes zijn van stevig karton. Het Franse merk Vilac heeft in deze spelserie nog meer spellen, maar deze blijft een topper. Al moeten we zeggen dat de andere spelletjes ‘in ton’ ook een succes zijn om mee te spelen. Met dit voel en vind spel kan je verschillende spel varianten spelen samen met kinderen vanaf 2 jaar. Maar we hebben gemerkt dat ook 4 jarigen dit spel nog steeds leuk vinden. Als je weer eens wat anders wilt spelen met je kinderen. Meer info lees je op de productpagina.

 

Het ultieme kraamcadeau als we onze klanten mogen geloven. Eerlijk gezegd is en blijft dit ook een van onze favorieten om zelf cadeau te geven. De houten lettertreintjes zijn tijdloos, passen op elk babykamertje en naarmate het kind ouder wordt kan ermee gespeeld worden. Erg leuk om te geven, maar ook om te krijgen!

 

De muziekblokken boerderij variant heeft het ook tot de top-10 gehaald! Deze leuke houten blokjes met rammeltjes/zachte geluidjes zijn gewoonweg leuk om mee te spelen, maar tegelijkertijd goed voor de ontwikkeling van de motoriek van het kind. Helaas is deze uitvoering momenteel uitverkocht, maar stuur ons een mailtje als je op de hoogte wilt blijven van wanneer deze weer te bestellen is!

 

We zijn aangekomen bij de topper van de meest verkochte producten bij Daantje en favoriet van onze klanten:

Al weten we van onze klanten dat deze vormenstoof ook een groot succes is als kraamcadeau. De houten vormenstoof is van het Franse merk Vilac en geschikt om mee te spelen vanaf 1,5 jaar. Eindloos verhalen maken met de boerderij dieren, proberen de diertjes in de juiste gaatjes in de boerderij te stoppen en zo spelenderwijs de motoriek te ontwikkelen. Wij zijn het helemaal eens met de keuze van onze klanten voor deze leukerd!

 

 

Zijn dit ook jouw favorieten in onze webshop? Onlangs hebben we speelgoed van de merken Kid’s Concept, Evy+Anne en Kids Boetiek aan ons assortiment toegevoegd. Deze hebben nog niet de kans gehad om in de bestseller top-10 te komen. Vandaar dat je deze merken niet in de lijst terug ziet. Daarnaast hebben we nog meer duurzame merken zoals Affenzahn, ökonorm en Green Toys in ons assortiment die je niet terug vindt in de lijst. Zo gek is dat ook niet met meer dan 300 producten op voorraad. Maar wie weet halen ook deze merken de komende twee maanden tot eind december alsnog de top 10.

Wat zijn jouw favorieten? We zijn benieuwd!

Wil je op de hoogte blijven van acties, nieuwe producten en meer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Groetjes,

Dicky & Daniëlle
Speelgoedwinkel Daantje

Scroll naar top