Wereldkaart puzzel (magnetisch & Engels)

43,95

Wereldkaart puzzel van het Franse speelgoedmerk Vilac. Deze gave wereldkaart puzzel is magnetisch en de namen op de kaart zijn in het Engels. De werelkaart is 76 x 50 cm groot en geschikt voor kinderen van 7-12 jaar. Mooi cadeau voor op de (slaap)kamer en voor het verkennen van de wereld!

Uitverkocht

Artikelnummer: 2728 Categorieën: , Tags: ,

Het Franse speelgoedmerk Vilac heeft deze toffe wereldkaart puzzel in het Engels gemaakt. Daarom is deze wereldkaart vooral geschikt voor kinderen van 7-12 jaar die op school en thuis al meer over andere landen en de wereld hebben gehoord én (een beetje) Engels hebben geleerd of daar in elk geval interesse in hebben. Een toffe wereldkaart dus voor nieuwsgierige kinderen!

Mooi als cadeau en voor het oefenen met landen en Engelse landnamen.

De wereldkaart puzzel is magnetisch

Dit houdt in dat verschillende landen en delen als magnetische puzzelstukjes op de onderplaat/de gehele wereldkaart geplakt kunnen worden. Maak de hele puzzel en je hebt de hele wereld in 2D in elkaar gepuzzeld.

De afmeting van deze wereldkaart is 76 x 50 cm.

Wil je dat wij de wereldkaart puzzel voor je inpakken als cadeau? Geen probleem! Onze inpakservice is gratis. Geef het even aan bij het afrekenen van je bestelling en wij regelen de rest.

Naast deze wereldkaart hebben we nog een vergelijkbaar spel in ons assortiment: Landen van Europa. Dit kan ook interessant voor je zijn. Bekijk het hier.

Ben je op zoek naar andere spelletjes of speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar? Bekijk het hier. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wereldkaart puzzel (magnetisch & Engels)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven