ökoNORM waterverf speciaal voor op eieren – 6 kleuren

4.50

Set van zes kleuren waterverf, speciaal om eieren te verven.

9 op voorraad

Beschrijving

ökoNORM nawaro waterverf – zes kleuren

Deze ökoNORM nawaro waterverf voor op eieren is ideaal om je paasontbijt, Moederdag-ontbijt, Vaderdag-ontbijt of anders ontbijtje nog meer bijzonder te maken!

De set bestaat uit zes kleuren nawaro waterverf, te weten: rood, geel, groen, oranje, blauw en roze. Elk kleurentablet heeft een doorsnee van 23mm.
De kleuren hebben een natuurlijke glans. Ideaal om (witte of bruine) eieren mee te verven, maar ook geverfde eieren.

Met deze ökoNORM waterverf bevorder je het inlevingsvermogen, fantasie en bovendien de creativiteit van je kind. Leuk om eieren mee te schilderen voor Pasen, Moederdag, Vaderdag of een ander gezellig moment!

De nawaro waterverf is vrij van giftige stoffen en daardoor erg kindvriendelijk. De verf is van natuurlijke grondstoffen gemaakt die hernieuwbaar zijn.

Het is aan te raden om kinderen jonger dan 3 jaar onder begeleiding van een volwassene de verf te laten gebruiken.

Deze waterverf is tevens glutenvrij.

Over deze waterverf

Nawaro verven zijn gemaakt om de creativiteit van de jonge en nieuwsgierige geesten te bevorderen. Met name voor gebruik thuis, op kleuterscholen, kinderdagverblijf, scholen en therapeutische faciliteiten. De verven zijn water oplosbaar en afwasbaar. Om de verf van de huid te verwijderen, was met zeep en warm water. Vlekken op textiel kunnen worden verwijderd door te wassen.

Over ökoNORM

ökoNORM ontwikkelt, sinds de start van het bedrijf in 1989, milieuvriendelijke producten die zo min mogelijk impact hebben op het milieu en de menselijke gezondheid bij de productie, gebruik en verwijdering van de producten. De missie van ökoNORM is om hoogwaardige, milieuvriendelijke en niet-toxische producten te produceren van duurzame bronnen.

Vanaf de eerste dagen is ökoNORM trouw gebleven aan zijn fundamentele principe bij de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten die zo min mogelijk impact hebben op het milieu en de menselijke gezondheid bij hun productie, gebruik en verwijdering.

Inmiddels is de nawaro vingerverf legendarisch in en buiten Duitsland.

Extra informatie

Afmetingen 16 x 1 x 6 cm
Leeftijd

2-3 jaar, 4-5 jaar, 6-7 jaar

Merken

ökoNORM

Bedrag

0-10 euro

Doelgroep

Jongens en meisjes

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Multi, Oranje, Rood, Roze

Goed voor ontwikkeling van

Fantasie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ökoNORM waterverf speciaal voor op eieren – 6 kleuren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…