I’m Toy muziekcenter

63,95

I’m Toy muziekcenter van rubberhout met 10 instrumenten. Duurzaam geproduceerd en een mooi cadeau voor baby’s vanaf 36 maanden. De geluidjes die de instrumenten maken zijn relatief zacht, dat maakt het fijn voor het gehoor voor zowel de baby als de ouders!

Dit is een mooi cadeau dat we graag gratis voor je inpakken!

Uitverkocht

Artikelnummer: IM22050 Categorieën: , Tags: , , , ,

Im Toy muziekcenter van rubberhout met 10 instrumenten. Duurzaam geproduceerd en een mooi cadeau voor baby’s vanaf 36 maanden. De geluidjes die de instrumenten maken zijn relatief zacht, dat maakt het fijn voor het gehoor voor zowel de baby als de ouders!

Dit activiteitenspeelgoed omvat 10 muziekinstrumenten: xylofoon, trommel, klokkenspel, triangel, cimbaal, bellen, maracas, castagnetten, dubbele guir en een paar ritmestokken plus 2 spitsen en 1 schraper.

Het muziekcenter is om te draaien, waardoor de xylofoon aan de ene kant te vinden is en de trommel aan de andere kant. De overige instrumenten zijn los in het houten muziekcenter te plaatsen.

Afmetingen Im Toy muziekcenter

De afmetingen van het muziekcenter zijn: ong. 32,5 x 32, 5 x 25 cm.

Veiligheidseisen muziekcenter

Het speelgoed van I’m Toy, inclusief dit houten muziekcenter, voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Tevens is het handig om te weten dat deze rubberhouten muziekcenter is behandeld met niet giftige lakken.

Over I’m Toy

Deze muziekinstrumenten zijn van het merk I’m Toy en komt oorspronkelijk uit Thailand. Al het speelgoed van I’m Toy is van rubberhout gemaakt. De rubberboom is zeer geschikt voor de productie van speelgoed. Het hout staat namelijk bekend om haar duurzame en sterke eigenschappen. Daarnaast krijgt de boom door het speelgoed een tweede leven, nadat zij eerst zo’n 20 jaar latex heeft afgegeven.

Andere mooie cadeaus van het merk I’m Toy zijn: loopwagen tijger, loopwagen nijlpaard en loopfiets koe.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “I’m Toy muziekcenter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven