Hobbelpaard zebra

78,50

Leuke hobbel-zebra zorgt voor veel speelplezier!

Uitverkocht

Artikelnummer: 1026 Categorieën: , Tags: ,

Dit kwaliteit houten hobbelpaard is ideaal voor kinderen die net kunnen zitten. Heerlijk schommelen op dit mooie hobbelpaard met blauwe strepen. Hobbelen op een zebra. Wat wil je nog meer? De veiligheidsbeugel zorgt voor extra steun. Is de kleine niet zo klein meer en kan hij/zij zelf op het hobbelpaard klimmen? Verwijder dan de veiligheidssteun. Nog meer uren speelplezier gegarandeerd. Leuk als kraamcadeau of voor een eerste verjaardag.

Schommelen

Dit duurzame, stevige hobbelpaard van hout is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Vanaf deze leeftijd kunnen de kleintjes vaak zelfstandig zitten. Het hobbelpaard is dan hartstikke leuk om te gebruiken en op te schommelen.

Kleintjes zoeken vaak nog naar hun balans. Is het kind soms zijn/haar balans kwijt? Geen probleem, de veiligheidssteun zorgt ervoor dat het kind niet zomaar van het hobbelpaard valt. Zodra het kind de veiligheidsbeugel niet meer nodig heeft kan deze gemakkelijk los gemaakt worden. Zo zorgt dit hobbelpaard voor uren schommelplezier.

Afmetingen

Dit hobbelpaard heeft de volgende afmetingen: 78 x 56 x 30 cm. De zithoogte is 26 cm.

Een compleet pakket

Dit kwaliteit hobbelpaard wordt als compleet pakket geleverd. Het monteren is zo gedaan met de bijgeleverde handleiding en benodigdheden.

Vrij van allergenen, ftalaten en loodvrij

Het speelgoed van Vilac, inclusief dit hobbelpaard, is gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. De gebruikte lak en verf is getest en goedgekeurd. Dit betekent dat het veilig is om mee te spelen, ook als het kind het speelgoed in de mond stopt. Daarnaast garandeert Vilac dat het speelgoed vrij is van allergenen, ftalaten en loodvrij is. Bovendien bezit het speelgoed, inclusief dit hobbelpaard, van Vilac een CE-markering. Het is een markering voor wettelijke garantie dat het product aan bepaalde normen voldoet, technische rechten en in de Europese Unie verkocht mag worden. Het speelgoed van Vilac voldoet aan essentiële eisen, waardoor ook al het speelgoed aan de EN 71-speelgoednorm voldoet.

Over Vilac

Dit hobbelpaard is van het merk Vilac en komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Al meer dan 100 jaar maken zij vanuit de Jura tijdloos en uniek speelgoed dat vele generaties laat dromen. Vilac gebruikt graag hout voor haar speelgoed omdat het een materiaal van karakter is en aangenaam om aan te raken. Vilac heeft de missie om hout in speelgoed te veranderen om kinderen vol fantasie te kunnen laten spelen.

Tip!

Een kwaliteit hobbelpaard is super leuk om als kraamcadeau te geven. Als trotse oom & tante, opa & oma, met collega’s of met het hele team scoor je punten met dit cadeau. Ook al kan de pasgeborene nog niet gelijk gebruik maken van het hobbelpaard, dit zal snel genoeg wel het geval zijn. Tot die tijd staat ‘ie vrolijk in de babykamer of woonkamer te pronken!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hobbelpaard zebra” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven