Hamerspel – Kid’s Concept

23,95

Een klassiek hamerspel in rustige kleuren. Leuk voor kindjes vanaf 18 maanden die volop in ontwikkeling zijn!

Beschikbaarheid: Slechts 1 resterend op voorraad

Een houten hamerspel met zes verschillende gekleurde houten pinnen en een hamer. De hamerbank traint oog-handcoördinatie, fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden. Ideaal speelgoed voor wanneer je kindje volop in ontwikkeling is.

Wanneer de pinnen in het bankje zitten, daar je gewoon het spel om en kan er weer verder worden gespeeld. Steeds weer opnieuw en opnieuw.

Klassiek speelgoed voor kindjes vanaf 18 maanden.

Afmetingen hamerspel

De afmetingen: 20 x 10 x 12 cm.

Kid’s Concept

Dit hamerspel is van het merk Kids Concept en komt oorspronkelijk uit Zweden. Sinds 2007 maakt dit merk producten met de bedoeling dat ‘kinderen kinderen zouden moeten zijn’. Kid’s Concept vindt het belangrijk dat kinderen de mogelijkheid krijgen voor een veilige en speelse jeugd, en wil met haar producten meer spel voor kinderen aanmoedigen. Bij het ontwerpen en maken van het speelgoed staan kwaliteit, veiligheid en verantwoordelijkheid voor het milieu centraal. Kid’s Concept stelt strenge eisen aan haar speelgoed en de veiligheid voor kinderen staat voorop. Daarnaast is het speelgoed zo gemaakt dat grote broers en zussen hun speelgoed aan hun kleinere broertjes en zusjes en weer de volgende generatie kunnen doorgeven.

Dit speelgoed voldoet aan de Europese EN 71 veiligheidsstandaarden.

Afmetingen 20 × 10 × 12 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hamerspel – Kid’s Concept” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven