ökoNORM kleurstof voor eieren

2.95

Set van vijf zakjes met kleuren om eieren te verven.
Heel makkelijk: de eieren worden gekleurd terwijl zij koken!

Op voorraad

Beschrijving

ökoNORM nawaro ei-kleurstof – vijf kleuren

Deze ökoNORM nawaro eiverf is ideaal om je paasontbijt, Moederdag-ontbijt, Vaderdag-ontbijt of anders ontbijtje nog meer bijzonder te maken!

De set bestaat uit vijf zakjes met vijf kleuren. De natuurlijke ei-kleurstof is handig in gebruik, want je eieren kleuren al tijdens het koken. Elk zakje is genoeg om 5 eieren per kleur in één ronde te kleuren. Bij elke nieuwe kleuringsronde wordt de kleur wat lichter. De uiteindelijke kleur van de eieren kan onderlig wat verschillen vanwege de natuurlijke eigenschappen van de eischaal.

Na het kleuren van de eieren kan je deze verder versieren met de speciale waterverf voor eieren van ökoNORM of met stickertjes of andere knutselmaterialen die je in huis hebt.

Goed om te weten

De nawaro waterverf is vrij van giftige stoffen en daardoor erg kindvriendelijk. De verf is van natuurlijke grondstoffen gemaakt die hernieuwbaar zijn.
Het is aan te raden om kinderen jonger dan 3 jaar onder begeleiding van een volwassene de verf te laten gebruiken.

Tevens is deze verf glutenvrij.

Over deze verf

Nawaro verven zijn gemaakt om de creativiteit van de jonge en nieuwsgierige geesten te bevorderen. Met name voor gebruik thuis, op kleuterscholen, kinderdagverblijf, scholen en therapeutische faciliteiten. De verven zijn water oplosbaar en afwasbaar. Om de verf van de huid te verwijderen, was met zeep en warm water. Vlekken op textiel kunnen worden verwijderd door te wassen.

Over ökoNORM

ökoNORM ontwikkelt, sinds de start van het bedrijf in 1989, milieuvriendelijke producten die zo min mogelijk impact hebben op het milieu en de menselijke gezondheid bij de productie, gebruik en verwijdering van de producten. De missie van ökoNORM is om hoogwaardige, milieuvriendelijke en niet-toxische producten te produceren van duurzame bronnen.

Vanaf de eerste dagen is ökoNORM trouw gebleven aan zijn fundamentele principe bij de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten die zo min mogelijk impact hebben op het milieu en de menselijke gezondheid bij hun productie, gebruik en verwijdering.

Inmiddels is de nawaro vingerverf legendarisch in en buiten Duitsland.

Extra informatie

Afmetingen 11 × 1 × 16 cm
Leeftijd

3 jaar

Merken

ökoNORM

Bedrag

0-10 euro

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Multi, Oranje, Rood, Roze

Ontwikkeling

Creativiteit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ökoNORM kleurstof voor eieren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…