Speelgoed voor de draak-fan

Speelgoed met draak in de hoofdrol

Gek op draken? Speelgoed met draak op een rij

Zou het komen doordat we nooit een draak in het echt zien… ?  Draken zijn beesten die bij ieder kind tot de verbeelding spreken. Een beetje griezelig, soms lief of ondeugend maar o zo populair bij onze kinderen. Wij hebben een paar super leuke items voor je kleine draken liefhebber op een rijtje gezet. 

Ideeën voor een kado voor de draken fan:

1) Hoe leuk is deze houten lettertrein waarbij een draak de voor – en achterkant vormt! (€ 1,95 per deel). Een orgineel kraamkado wat prachtig in de babykamer staat. Is het kindje een jaar of 3 kan het voorzichtig met het treintje spelen.

2) Een puzzel met een draak. Wij hebben er 1 voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar (€ 11,95). In verschillende lagen kan je lievelingsdraak gemaakt worden. 

Wel eens bij stilgestaan dat puzzelen zoveel meer is dan even bezig zijn?De kleine leert goed kijken, voelen, kleuren, inschatten en zal trots zijn als het lukt het plaatje van de draak compleet te krijgen! 

Voor de kinderen vanaf 7 jaar is deze vrolijke drakenpuzzel (€ 16,95) van 200 stukjes een mooie uitdaging.

Twee verschillende spellen (beide €12.50): 

Draak Dondertand voor 2-4 spelers vanaf 3 jaar en Sterk als een draak voor spelers vanaf 5 jaar. 

De spelen van Haba zijn prachtig uitgevoerd, zijn educatief en zorgen voor heel veel speelplezier. Klik vooral op de beschrijving van de spellen om te ontdekken hoe het spel in elkaar steekt en voor het doel van het spel.

Het coöperatieve geheugen- en behendigheidsspel spel Drakentoren (€ 37,50) gaat over de schrikwekkende draak die heeft de prinses in zijn toren heeft opgesloten. Meteen snellen de prins en zijn kameraden ter hulp. Enkel met een goed geheugen en veel behendigheid slagen de spelers er samen in om de prinses te redden voor de draak alles ten val brengt. Spannend tot de laatste seconde!

En tenslotte: hoe gaaf zijn de draken rugzakken? Graag stellen we je voor aan Daria Draak en Danny Draak. Allebei de rugzakken hebben een inhoud van 8 liter. De drakenfan kan dus veel meenemen naar school, een dagje weg, logeren bij opa & oma of ergens anders heen.

 

 

We hopen je met deze draken items op weg geholpen te hebben voor een cadeau wat met heel veel enthousiasme ontvangen gaat worden. Wil je meer of andere tips? Bel of mail gerust naar info@speelgoedwinkeldaantje.nl !

Groetjes,
Dicky & Daniëlle

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top