Speelgoedwinkel Daantje

Speelgoedwinkel Daantje is de plek waar je de leukste cadeaus vindt met net dat beetje extra. Wat dat ‘beetje extra’ is? Alle cadeaus in onze webwinkel dragen bij aan de ontwikkeling van het kind en zijn duurzaam.

Duurzaam kan hier dubbel gelezen worden. Het speelgoed is duurzaam, omdat het zo gemaakt is dat het lang mee gaat. Veel houten speelgoed gaat zelfs van generatie op generatie mee. Maar het speelgoed is ook duurzaam, omdat er bij de keuze van materialen is gelet op de effecten voor de natuur. Zo wordt het houten speelgoed enkel van hout gemaakt dat gecertificeerd is en uit gecontroleerde bosbouw komt. Dus geen illegale praktijken die de natuur en haar leefomgeving beschadigen.

Hoe het begon

Daantje is ontstaan nadat Daniëlle steeds weer vastliep in haar zoektocht naar een mooi en verantwoord cadeau. Een cadeau dat lang mooi en leuk blijft om mee te spelen, maar waarbij ook is nagedacht over het productieproces en het gebruik van materialen. De droom om een online speelgoedwinkel te starten kwam zo dichterbij en werd een plan dat uitgevoerd werd. Bij Daantje zijn we altijd op zoek naar fijne merken die rekening houden met de ontwikkeling en mogelijkheden van het kind, maar ook van de omgeving (zowel mens als milieu).

Heb je tips om ons assortiment uit te breiden, mail ons! > info@speelgoedwinkeldaantje.nl

Neem contact op

info@speelgoedwinkeldaantje.nl

085 - 864 00 52
Bereikbaar van ma t/m vrij
van 10.00 - 17.00 uur

Bedrijfsgegevens

Daantje is een webshop, wij hebben geen bezoekadres.

Wil je jouw bestelling afhalen in Kockengen? Je ontvangt het adres dan per mail.

Postadres: Waalstraat 4 3087 BP Rotterdam
We ontvangen het liefst onze post per mail!

KvK: 64326381
BTW : NL001126195B42
IBAN: NL59 TRIO 0338 7313 18

De waardering van www.speelgoedwinkeldaantje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 70 reviews.
Scroll naar boven