Kraamcadeau meisje: dit zijn de leukste!

kraamcadeau meisje

Er is een meisje geboren! Gefeliciteerd! Nu de volgende stap: een leuk kraamcadeau voor het meisje scoren. Maar wat is een leuk kraamcadeau voor meisjes? In deze blog delen we ideetjes voor een kraamcadeau voor een meisje. Hopelijk zit er een kraamcadeau voor de geboorte van het meisje tussen dat je leuk vindt om te geven!

Voor het gemak hebben we achter alle afbeeldingen een link gehangen, dus klik erop en je komt gelijk op de productpagina van de webshop. Zo kun je gemakkelijk en snel bestellen, zodat je kraamcadeau leuk ingepakt snel bij je thuis of de kersverse ouders wordt bezorgd.

Kraamcadeau meisje: een vrolijke giraf

kraamcadeau meisje een vrolijk stapelspelDeze stapel giraf is een leuk, vrolijk cadeautje bij de geboorte van een meisje. De giraf is geschikt om mee te spelen vanaf zo’n 1,5 jaar, maar dat maakt het niet een minder leuk kraamcadeau. Het is namelijk een origineel kraamcadeau, duurzaam en weer eens wat anders als kleertjes waar de baby binnen de kortste keren uitgroeit. Tot de tijd dat het baby meisje ermee kan spelen, staat deze giraf in elk geval leuk in het kamertje op haar te wachten!

opsteekspel giraf review

Nog een stapelbaar kraamcadeau voor meisjes: stapelblokken rapunzel

kraamcadeau meisje stapelblokkenAls je niet zo’n fan bent van kleertjes of knuffels geven, dan zijn deze stapelblokken een leuk en origineel alternatief. Ze zijn van het Duitse speelgoedmerk Haba en zijn hol van binnen. Geen zware blokken dus, maar kartonnen blokken met mooie sprookjesachtige afbeeldingen die in de blokken doorlopen.

De blokken zijn geschikt voor baby’s van 18+ maanden, maar dat mag de pret niet drukken. Voordat je het weet is de pasgeborene al zover dat ze met de blokken kan gaan spelen. Veel ouders vinden het juist fijn om kraamcadeautjes te krijgen die niet allemaal ‘direct’ gebruikt moeten worden. Dus dit is een mooi cadeau ‘voor later’.

Kraamcadeau meisje met naam

kraamcadeau meisje met naamEen leuk persoonlijk kraamcadeau is een naamtrein. We kunnen hier lang en kort over zijn, maar het blijft een eye-catcher in de babykamer, een ‘ding’ dat velen van ons vroeger toen we klein waren ook hadden én een grote kraamcadeau favoriet.

Het naamtreintje is vanwege de haakjes die eraan zitten om de wagonnetjes met elkaar te verbinden niet zo geschikt om mee te spelen op hele jonge leeftijd. Dus als dat je verwachtingen niet zijn, maar je wilt dit toffe kraamcadeau met naam geven omdat het leuk staat, duurzaam is en persoonlijk. Dan is dit jouw cadeau waarmee je punten gaat scoren 🙂

 

Kraamcadeau meisje via de brievenbus?

kraamcadeau meisje brievenbusBen je zelf niet in de gelegenheid om op kraamvisite te gaan, dan kan je een cadeautje laten opsturen. Dit kan ongeacht te grootte, maar wil je een cadeautje via de brievenbus versturen dan is deze houten puzzel Kakelbonte dieren een tip of een van de andere puzzels, zoals het puzzeltje met de seizoenen, boerderijdieren en vlindermagie.

kraamcadeau meisje brievenbus

Gave loopfiets of loopwagen als kraamcadeau voor een meisje

Een houten loopwagen of loopfiets is gaaf. Het is een van mijn favoriete kraamcadeaus om te geven. Ja, het is duurder en dus afhankelijk van je budget of dit past. Maar! Ben je met een groep vriendinnen of is het een cadeau voor je nieuwste nichtje? Dan is een houten loopfiets of loopwagen een dikke aanrader. Het is een kraamcadeau dat z’n geld dubbel en dwars waard is, want gegarandeerd dat er jaren mee gespeeld zal worden. We krijgen regelmatig berichtjes van klanten dat na 4 jaar de loopfiets nog steeds in de woonkamer staat en gebruikt wordt. Vaak ook nog door een tweede zoon/dochter in het gezin. Mooi, duurzaam kraamcadeau waarvan de kleine veel plezier zal hebben dus!

Een knuffel als kraamcadeau

Naast kleertjes zijn knuffels een vaak gegeven kraamcadeau. Niet zo gek ook, want knuffels zijn eigenlijk altijd goed. Naast een zacht gevoel, geven knuffels een geborgen en veilig gevoel. Dat gun je elk kind. Daarom gun je ook elk kind een lievelingsknuffel die straks tot op de draad toe wordt versleten en overal mee naartoe gaat. Maar welke knuffel wordt dé lievelingsknuffel, dat blijft gokken 😉 maar deze lieverds maken een grote kans!
Allemaal zijn ze goed vast te pakken met kleine baby handjes en de bloem is teven een rammelaar met een zacht geluidje, dus fijn voor kleine baby oortjes.

Dit was ‘m. De leukste kraamcadeau ideeën voor meisjes! Hopelijk heb je een geschikt kraamcadeau gevonden voor de geboorte van het meisje of heb je inspiratie opgedaan. In elk geval veel plezier met het geven van het kraamcadeau!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.speelgoedwinkeldaantje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 68 reviews.
Scroll naar boven