Houten speelgoed voor brandweer fans

Houten speelgoed brandweer fans

Houten speelgoed voor kleine brandweer fans!

De brandweer spreekt tot de verbeelding van veel kinderen. De fel gekleurde brandweer auto’s, de spannende blusacties. Veel kinderen zijn gefascineerd.

Wanneer papa of mama bij de brandweer zit, vindt het kind het helemaal prachtig om in zijn/haar spel zich hiermee te identificeren. Daarom hebben we ze allemaal op een rijtje gezet, al het houten brandweer speelgoed in onze webshop. Je vindt in deze blog houten speelgoed voor kleine brandweer fans van verschillende leeftijden.

Als kraamkado of voor de eerst verjaardag is deze brandweer loopwagen (59,95) een fantastisch cadeau! De kleine kan erop zitten, erachter de eerste stapjes zetten en bovendien bevat de wagen een vormen spel.

Wanneer het kind 1 of 2 jaar is, is de motoriek in ontwikkeling. Met dit leuke motoriekbord; wereld van de brandweer (17,50)  leert de kleine kleuren herkennen:  de brandweerauto is rood, de helm is geel en de boom is groen. En als ze het schuifbord omdraaien, ontdekken ze al spelend geometrische figuren. Je shopt het motoriekbord hier. 

Voor de brandweerkindjes vanaf 2 jaar staat dit magnetisch transport van voertuigen (25,95) voor gegarandeerd speelplezier! De voertuigen bestaan uit houten delen die door middel van magneten aan elkaar vast zitten. De delen kunnen eindeloos met elkaar gecombineerd worden, maar de brandweerauto wordt vast de favoriet van deze drie! Je shopt het magnetisch transport hier

Een puzzel is een educatief cadeau. De kleine leert spelenderwijs observeren en concentreren. Het bevordert de fijne motoriek en het kind leert kleuren en maten.

We hebben voor kinderen van 1 jaar deze mooie houten puzzel hulpdiensten in actie (11,95) van Haba welke uit verschillende lagen bestaat. Op elke laag is een andere afbeelding te zien. In totaal zijn het vier puzzelstukjes.

Voor kinderen vanaf 2 jaar is de puzzel voertuigen (16,95), natuurlijk met brandweer, geschikt. Vijf puzzels van hout bestaande uit 3 – 4 – 5 – 6 – 8 stukjes.

 

 

We hopen je hiermee op weg geholpen te hebben voor een cadeau wat met heel veel enthousiasme ontvangen gaat worden. Wil je meer of andere tips? Bel of mail gerust!

 

Je vindt hier andere cadeautips:

– Cadeautips voor (dieren)artsen in spé
– Cadeautips voor kids met een grote passie voor boerderijdieren

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top