Tijger-fans opgelet: houten tijger speelgoed op een rij

Houten speelgoed tijger

Speelgoed voor tijger fans!

Een tijger staat symbool voor kracht. Het is een moedig dier en dat is misschien onbewust de aantrekkingskracht voor kleine kinderen. We willen allemaal toch wel een beetje op een tijger lijken? Of anders in ieder geval een tijger als vriendje hebben… Roaaaarw…

Ideeën voor een cadeau voor een tijger fan

De muziekblokken savanne (25,95) met zachte geluidjes van het merk Vilac bevatten natuurlijk een tijger! Schud met de blokjes en hoor verschillende zachte geluiden. Gelukkig geen elektronische harde geluiden die door de hele woonkamer te horen zijn, maar zachte geluidjes van onder andere belletjes, korrels en balletjes. Heel geschikt voor de kleine handjes en oortjes voor een kindje van af 18 maanden.

Wie wil er nu niet een tijgervriendje op zijn rug hebben? Je kunt kiezen uit Timmy Tijger (34,90) of Theo Tijger (49,90). De rugzakken van Affenzahn zijn van petflessen gemaakt en hebben super veel leuke details. Ook kan het kleine vriendje de tijger zijn tong uitsteken en kan je de naam van het kind op zijn tong schrijven. Handig voor op het kinderdagverblijf en in het zwembad. Meer over de andere handige en grappige details van de Affenzahn rugzakken lees je hier en hier

Geen tijger op de rug, maar op de rug van een tijger? 

Deze stevig houten loopfiets met tijger is favoriet om als kraamcadeau te geven, want het is een echte blijver die veel gebruik gaat worden. Net als de houten loopwagen, de variant op de loopfiets. Beide zijn van rubberhout gemaakt en een super kraamcadeau of voor een eerste verjaardag. 

Net als op de loopfiets kan ook op de loopwagen gezeten worden. Handig als het kind moe is en geduwd wil worden. De zitting kan worden opgetild. Dit komt vooral van pas wanneer de loopwagen als vormenstoof wordt gebruikt. In de zijkanten van de loopwagen vindt je namelijk uitsparingen waar de bijgeleverde gekleurde blokjes in passen. Handig om zo kleuren te leren en te oefenen met vormen. Ook handig als extra opbergruimte. Als klap op de vuurpijl wordt ook een mini tijgertje bijgeleverd. 

We hopen je met deze tijger  items op weg geholpen te hebben voor een cadeau wat met heel veel enthousiasme ontvangen gaat worden. Wil je meer of andere tips? Bel of mail gerust! We vinden het leuk om met je mee te denken.

Je kunt ons bereiken via info@speelgoedwinkeldaantje.nl 
 

Groetjes,
Dicky & Daniëlle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top