Cadeau ideeën voor een meisje van 3 jaar

Cadeautips voor meisje 3 jaar

De blog met tips voor een 3-jarige jongen wordt veel gelezen! En we kregen dan ook regelmatig de vraag: Waar zijn meisjes van 3 tot 5 jaar gek op? Wat is favoriet bij kleine meisjes, is duurzaam en wordt vaak mee gespeeld?

Wij weten het en delen dit graag met je in deze blog.

Ideeën voor een cadeau waar een meisje van 3 je beslist dankbaar voor is:

♥ Mama nadoen… Het blijft leuk! Bijvoorbeeld met deze make up set van Plan Toys (29,99) De set bestaat uit een make-up tas met: spiegeltje, kwast en 5 stuks make-up en is gekleurd met niet-giftige kleurstoffen op waterbasis, vrij van zware metalen zoals lood en kwik. Zet de kleine dame voor de spiegel, en ze is uren zoet. Niet alleen kan zij zichzelf mooi maken, ook al haar poppen kunnen iedere keer opnieuw ‘onder handen worden genomen!

♥ Maar nadoen kan natuurlijk ook eindeloos door boodschappen te doen met deze boodschappen met tas (31,50) Geweldig voor de fantasie van je peuter! Koffie, kaas etc. kunnen gekocht, in de tas (natuurlijk van 100% katoen) meegenomen en steeds maar weer uitgestald worden. Maak bijvoorbeeld van kartonnen dozen samen winkeltje, leer spelenderwijs dat er betaald moet worden voor de boodschappen en laat ze netjes in de kast zetten :).

♥ Voor 10 minuten tot (soort van tot) rust komen samen of met meer kleine vriendinnen: dit ballerina spel (6,50). De mooiste posities kunnen geoefend worden met de kleine danseressen!

♥ Maar ook een geweldig spel is het voel en vindspel van boerderijdieren (23,95, binnenkort op voorraad)!
Wij zijn gek op speelgoed met meerdere mogelijkheden, zoals dit spel. Je kunt het uitdagende spel natuurlijk met je kleine meisje/jongen volgens de regels spelen natuurlijk, maar met de mooi uitgevoerde speelstukken kun je ook super leuk boerderijtje spelen! Maak bijvoorbeeld van groen karton een wei; van stokjes een hek of van lege doosjes een stal en de dieren kunnen grazen of slapen!

We hebben ook een ‘gewone’ versie van het voel en vindspel. Je ziet ‘m hier.

♥ En ook voor kleine dames is de collectie rugzakken van Affenzahn fantastisch.
Een Duits merk met stevige rugzakken, welke deels van PET-flessen zijn gemaakt. De rugtassen hebben onder andere reflectoren, geheime opbergvakjes en een goede pasvorm. Daarnaast genoeg ruimte om alles mee te nemen voor een logeerpartij.
De grote variant (49,90) is geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. De rugzakken echte gaan een tijd mee, kunnen tegen een stootje en zijn daardoor zeker geschikt om volgend jaar mee naar de basisschool te nemen.

PS: meer lezen over de rugzakken van Affenzahn? Klik dan hier.

♥ Keukentje spelen, een klassieker maar o zo leuk! We hebben een prachtig exemplaar van Kid’s Concept in ons assortiment (136,95). Hij is wit met grijs en past daardoor in elk interieur, menig moeder zal jaloers zijn op haar dochter. Een klok, potten en pannen, gootsteen en pollepels zijn inclusief. En leuk: de ovendeur kan echt open (mooie opruimplek 😉 ) en met de knoppen kan de warmte geregeld worden. Een super kado voor elke keukenprinses die graag meehelpt in de keuken!

♥ Als laatste: voor creatieve dametjes, de ökoNORM vingerverf (nu van 17,95 voor 16,15), Wel eens bij stilgestaan dat verven het inlevingsvermogen, fantasie en bovendien de creativiteit van een kind wordt bevorderd? Deze verf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en uiteraard vrij van giftige stoffen, de verf is een beetje ‘romig’ wat maakt dat de verf minder snel druipt. Natuurlijk kan je peuter ook de verschillende kleuren vingerverf uit de set mengen. Mooi om te leren dat blauw en geel samen groen kunnen worden!

Met deze tips kun je ieder 3 jarig meisje blij maken!

Is er teveel om een keuze te maken? Mail me gerust met je vraag, ik zoek graag met je mee naar het leukste kado om te geven!

Groetjes, Daniëlle
info@speelgoedwinkeldaantje.nl

Scroll naar top